fbpx
INGYENES TANFOLYAMI MODUL

Mélyedj el az Asztrológia és az Önismeret világában!

Szeretnéd megismerni a tudatosabb élet titkát?

Kezdd el még ma az INGYENES modult!

A 8 tananyag során betekintést nyerhetsz az asztrológia történetébe, az önismeret lépéseibe, és az asztrológiai alapelvekbe is!

AZ AJÁNLAT KORLÁTOZOTT IDEIG ÉRVÉNYES!

  • 00nap
  • 00óra
  • 00perc
  • 00mp

Az asztrológia tanfolyam első modulja bevezetés az önismeret és az asztrológia varázslatos világába.

Ez a rész 8 videóból áll, melyek során visszamegyünk kicsit a múltba, megismerve az asztrológia történetét, foglalkozunk az önismeret témájával és hogy mindez hogyan köthető össze az asztrológiával, illetve megtanulunk 8 olyan alapelvet, ami nemcsak a csillagtudás, de minden spirituális téma hátterében megtalálható.

Mindez segít összekötni a fizikai valóságunkat egy magasabbrendű, szellemi energiával.

"Elérkeztem az ingyenes tanfolyam végére és már nagyon tetszik, mert ilyen alapos alapfokú tanítást nem tapasztaltam. Ez invitál, hogy továbbfejlesszem magam a segítségeddel. Izgatottan várom a folytatást, további tapasztalatszerzést. Köszönöm szépen. 😇🙏💗"
Gali Mónika
5/5
"Megnéztem az első modult. Nagyon jól összeraktad 😊.
Informatív, érdekes és nem túl megterhelő. Könnyen lehet követni, és tök jó, hogy van benne pszichológia is. "
.
Demarcsek Éva
5/5
"Imádom minden új és régi videódat, amit csak láttam. Végigvittem az ingyenes leckéket. Nagyon tetszett! Sajnos a tanfolyamra befizetni most nem tudtam, de nagyon kedvelem a kedves, közérthető stílusod, humorod, mosolyod és tisztelem a tudásod. Őszinte szeretettel és tisztelettel kísérlek figyelemmel tovább, amíg eljön az én időm is, hogy a tanítványaid között lehessek. 😊"
Nagyné Erzsike
5/5
"Zseniális rendszer! Érthető, logikus. Nagyon informatív. Kedvesen és szeretettel vezeted az embert önmaga felfedezése útján. Mindent nagyon alaposan elmagyarázol, rámutatsz a tévedéseinkre, mindezt szinte játékos kedvességgel. Jó kézben van Nálad mindenki, aki belevág a tanfolyamba. Köszönet az ítéletmentes támogatásodért, emberségedért és a rendszerért, amit kidolgoztál."
Rácz Kata
5/5
"Fantasztikus ez az anyag! Kiterjedt, tágas, végre egy nagy levegőt lehet venni a határtalanból. Szívből köszönöm és gratulálok! Kívánok Neked -mindannyiunk örömére - dolgos és pihentető napokat."
.
.
Papp Adrienn
5/5
Az I. modul tartalma

Asztrológia és Önismeret témában a következő tananyagokat nézheteted meg:

Velem léphetsz be az univerzum titkaiba

Kovács Tímea vagyok. A születési horoszkópom elemzése nagyon sokat segített és a mai napig segít a saját önismereti utamon, a másokkal való kapcsolataimban, a megértésben és egy tudatosabb életvitelben.
Az asztrológia régen egyetemi tantárgy volt és az alaptudásunk része. A Vízöntő korszak küszöbén hiszem azt, hogy visszakerülhet az őt megillető helyre, és minél többen tanulhatunk végre elsősorban önmagunkról.

Akik már ismerik az első modul tananyagait
"Ebben az első modulban nagyon érdekes, számomra ismeretlen dolgokat tudtam meg az asztrológiáról. Eddig is érdekelt, de most, hogy egy teljesen más megközelítésből hallottam róla, még jobban felkeltette az érdeklődésemet, és arra inspirál, hogy további ismeretekre is szert tegyek.
Az egyes előadásokban teljes komplex rálátást kaptam a keletkezésére, alapelveire és az összefüggéseire, képekkel, ábrákkal ilusztrálva.
Timi kedves hangszíne és beszédstílusa, érthető előadása teljesen magával ragadott és mindig alig vártam, hogy a következő részben vajon milyen érdekességet és elgondolkodtató jelenségeket, összekapcsolódásokat, ismereteket és tükröt tár elém, amire ismét rácsodálkozhatok.
Az előadások végén lévő, elsőre könnyűnek látszó feladatoknak nagyon örültem. Érdekes volt, ahogy elkezdtem rajta gondolkozni és saját magamra rávetíteni a hallottakat, rájöttem nem is olyan egyszerű, mert mélyebbre kell lemenni, mint azt a hétköznapokban megszoktuk. Jó kis önismereti munka, biztos folytatom tovább a következő modullal. "
Takács Éva
Szeretettel ajánlom mindenkinek a professzionálisan összeállított, precízen felépített, ugyanakkor könnyen és egyszerűen kezelhető online felületű kurzust.
A Timi által megalkotott tanfolyam struktúrált felépítettsége még a laikusok számára is könnyed, sőt élvezetes tanulást biztosít. Segíti az egyéni tanulási tempót, részfeladatai önismereti munkára bátorítanak, mélyebb szakmai/asztrológiai/pszichológiai tudás elsajátítására ösztönöznek. Timi mentorálása pedig mindig kedves, támogató és végtelenül segítőkész!
Palatin-Révész Kinga

Asztrológia
Másképp
Neked 💗

Görgess fel