fbpx

Asztrológia és Önismeret – Bevezető modul

(6 vásárlói értékelés)

16.000 Ft

Az asztrológia tanfolyam első modulja bevezetés az önismeret és az asztrológia varázslatos világába. Ez a rész 8 videóból áll, melyek mindegyike segít összekötni a fizikai valóságunkat egy magasabbrendű, szellemi energiával.

Az asztrológia tanfolyam első modulja bevezetés az önismeret és az asztrológia varázslatos világába.

Ez a rész 8 videóból áll, melyek során visszamegyünk kicsit a múltba, megismerve az asztrológia történetét, foglalkozunk az önismeret témájával és hogy mindez hogyan köthető össze az asztrológiával, illetve megtanulunk 8 olyan alapelvet, ami nemcsak a csillagtudás, de minden spirituális téma hátterében megtalálható. Mindez segít összekötni a fizikai valóságunkat egy magasabbrendű, szellemi energiával.

Mit tartalmaz a csomag?

 • 8 videó
 • Általános feladatok
 • Önismereti tesztek
 • Modulzáró kvíz, amivel tesztelheted a tudásodat
 • (Ennél a modulnál nem lesz szükséged a születési horoszkópodra)

Asztrológia és Önismeret témában a következő tananyagokat nézheteted meg:

 • Az asztrológia története
 • Asztrológia az elmúlt évszázadokban
 • Mi is az az asztrológia?
 • Az önismereti út
 • Az önismeret szintjei
 • Asztrológia és önismeret
 • Asztrológiai alapelvek 1-2.

Mélyedj el az univerzum titkaiban!

Asztrológia és Önismeret – Bevezető modul termékről 6 értékelés

 1. Avatar

  Mátyás Gyöngyi

  Nekem nagyon tetszik ez az egész, és nagyon hasznos információt kaptam. Egyelõre én leírtam, közben hallgattam, ezután jön a megemésztés, megértés. Köszönöm. /Az önismereti út címû tananyag kapcsán/

 2. Avatar

  Takács Éva

  Ebben az elsõ modulban nagyon érdekes, számomra ismeretlen dolgokat tudtam meg az asztrológiáról. Eddig is érdekelt, de most, hogy egy teljesen más megközelítésbõl hallottam róla, még jobban felkeltette az érdeklõdésemet, és arra inspirál, hogy további ismeretekre is szert tegyek.
  Az egyes elõadásokban teljes komplex rálátást kaptam a keletkezésére, alapelveire és az összefüggéseire, képekkel, ábrákkal ilusztrálva.
  Timi kedves hangszíne és beszédstílusa, érthetõ elõadása teljesen magával ragadott és mindig alig vártam, hogy a következõ részben vajon milyen érdekességet és elgondolkodtató jelenségeket, összekapcsolódásokat, ismereteket és tükröt tár elém, amire ismét rácsodálkozhatok.
  Az elõadások végén lévõ, elsõre könnyûnek látszó feladatoknak nagyon örültem. Érdekes volt, ahogy elkezdtem rajta gondolkozni és saját magamra rávetíteni a hallottakat, rájöttem nem is olyan egyszerû, mert mélyebbre kell lemenni, mint azt a hétköznapokban megszoktuk. Jó kis önismereti munka, biztos folytatom tovább a következõ modullal.

 3. Palatin-Révész Kinga

  Szeretettel ajánlom mindenkinek a professzionálisan összeállított, precízen felépített, ugyanakkor könnyen és egyszerûen kezelhetõ online felületû kurzust.
  A Timi által megalkotott tanfolyam struktúrált felépítettsége még a laikusok számára is könnyed, sõt élvezetes tanulást biztosít. Segíti az egyéni tanulási tempót, részfeladatai önismereti munkára bátorítanak, mélyebb szakmai/asztrológiai/pszichológiai tudás elsajátítására ösztönöznek. Timi mentorálása pedig mindig kedves, támogató és végtelenül segítõkész!

 4. Avatar

  Gali Mónika

  Elérkeztem az ingyenes tanfolyam végére és már nagyon tetszik, mert ilyen alapos alapfokú tanítást nem tapasztaltam.Ez invitál, hogy továbbfejlesszem magam a segítségeddel.Izgatottan várom a folytatást, további tapasztalatszerzést.Köszönöm szépen

 5. Avatar

  Nagyné Erzsike

  Imádom minden új és régi videódat, amit csak láttam. Végigvittem az ingyenes leckéket. Nagyon tetszett! Sajnos a tanfolyamra befizetni most nem tudtam, de nagyon kedvelem a kedves, közérthetõ stílusod, humorod, mosolyod és tisztelem a tudásod. Õszinte szeretettel és tisztelettel kísérlek figyelemmel tovább, amíg eljön az én idõm is, hogy a tanítványaid között lehessek. ??

 6. Avatar

  Papp Adrienn

  Fantasztikus ez az anyag! Kiterjedt, tágas, végre egy nagy levegõt lehet venni a határtalanból. Szívbõl köszönöm és gratulálok! Kívánok Neked -mindannyiunk örömére – dolgos és pihentetõ napokat.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Görgess fel